Tillbakablick

Åh, idag är en nostalgidag, som jag saknar skolan. Ja, det är sant! Jag saknar den jättemkt idag. Det var ju så enkelt, jag hade ett schema att gå efter, folk som talade om för mig vad jag skulle göra (borde ha gjort) och sedan behövde man inte röra sig så långt för att där skulle vara massa folk i min egna ålder runt omkring mig.
Trots alla bråk (man kommer inte ifrån dem) så hade jag så himla kul! Men det blir ju aldrig likadant om man skulle gå tillbaka nu, men oj vad lockande det är.

image8

Den här personen minns jag nog allra starkast, det finns nog få människor som har påverkat och betytt så mycket för mig som han.

...

Dagen

Åkte till Johan igår, såg en grym film, 300. Det ska tydligen ha varit jättemkt reklam om den men det har jag missat totalt. Käkade sallad efter två turer till hemköp. Sedan somnade jag med mp3-lurarna i öronen. Johan spelade (LOTR online) till kl 04.00 ungefär. Jag gick upp vid 8.00 men Johan kände sig inte riktigt redo för dagsljus då, så han låg kvar, ganska länge...
Sedan kom vi iaf ut och ner på stan, sprang runt i skate-affärerna (alla tre!) och sedan bänkade vi oss på en tidig bio, Shrek the third. Helt ok.
Sedan bar det av hemåt...


Lekte lite med min nya kamera imorse, redigerade nu ikväll. Resultat:

image7


Citat

"Bry dig inte om dagens problem, det kommer nya imorgon..."
Tyckte att det stämde väldans bra just idag.

Dagens inköp:


Imorgon ska jag ut och se vad den går för.

Karta och kompass

Ingen väg i livet är rak, det är en sak som är säker. Mina vägar verkar svänga hej vilt, nu gjorde den åter igen en 90 graderssväng. Slutade lite fort som jag började på mitt nya jobb. Arbetskamraterna var super, verkligen jättetrevliga om än endast killar (en kvinna). Men jobbet i sig var inte jätteintressant, jag tror uppriktigt sagt inte att kontorsjobb är någonting för mig, jag är mer praktisk lagd.
Nu bär det av till trygga marker, nämnligen Anna och Horse Farm.
 
Nu letar jag liten stuga eller hus i falkenbergsområdet, om du vet något är du välkommen att höra av dig.

Annars idag: Skogstur på Electra, vilken trevlig häst hon är, kan nog bli maffig. Lite bus finns det i henne.

Medvetna konsumenter

Det är inte alltid man vet vad man får när man gör sina inköp, därför hjälper ICA oss på vägen.

image6

Notiser

Oj oj, här händer grejer. Först och främst:
Grattis till Pia, som i helgen red 80 km i Rättvik (en tävlingsritt som inkluderade ett stycke upp för slalombacke *phu*) och inte nog med att hon blev godkänd, hon red till sig en 3:e plats. Massor med grattis till henne och hennes häst Pamiros.

Lika bra att fortsätta.
Lycka till Johan, med din nya lägenhet och din nya 40" (eller om det var 42") HD-TV och 100 Mb/s bredband, med allt detta kommer dina studier att gå galant. (psss...mina föräldrar har också 100 Mb/s). Jag kommer snart och hälsar på!

Hanna, nu  är du riktigt vuxen, Tuppeware-partaj. Vad har vi att vänta här näst? Men hennes lägenhet blev riktigt fräsch med alla nya möbler (kika på http://tanthanna.blogg.se).


Lämnade pappa i Halmstad i morse, för att sedan fortsätta direkt till stallet. Hade fått i uppgift att rida Electra idag med det visade sig att hon var dubbelbokad och Stefan vart lite kvickare än jag så han hade redan tömkört henne när jag kom. Sedan blev det en liten fotosession och Stefan försökte lura på mig en tjusig liten fölunge (om ni undrar så har jag inte sagt nej, men det är ändå ett deffenitivt nej, jo det är det....eller?) och det är ju lite svårt att motstå.


              image4

Jag får nog fundera på det lite...

K A O S

Hjälp, ibland är det mesta väldigt svårt och jobbigt. Då är det absolut inte kul att vara ensam.

Lyckad minisemester! Det blev Danmark, Gilleleje och Helsingör och picknick så klart. Min syster hittade jättefina stenar (precis som när vi var små...) som hon tog med sig hem till mammas förtret:
image3

Nej, nu ska jag kolla på resten av House-boxen som jag köpte i Danmark (för 250 skr !!! klipp!)

Vuxenlivet

Nytt jobb då, heltid, börjar om en vecka. Blir spännande med tanke på att det är ett jobb jag inte provat på innan. Jag får ge det lite tid, det blir nog bra, eller? Men alla är väl nervösa inför ett nytt jobb? Allt nytt känns väl jobbigt i början...eler?

Imorgon ska jag på minisemester med mamma och syster, kul! Det ser jag fram emot, synd bara att inte Rocky kunde följa med, bandmask och rabies ni vet. Jag har inte den vaccinationen (inte Rocky heller). Men det är väl lika bra att fixa det, om man ska på semester framöver. Framförållning!

Om livet vore såhär enkelt:
image2

Nattvandring

Oj! En annan hund. Oj! Någon som pratade där borta. OJ! En fluga, den måste jag jaga.
Att det ska ta en sådan himla tid att göra sina behov!? Då är det ju inte så att vi inte har varit ute och gått innan idag. Nej, nej, Tre timmar i stallet och leka med alla andra hundar. Två timmar hos River, springa och busa. En en timmes promenad med matte genom parken.

Snääälla matte kan vi inte ta en runda till!

Inte alltid lätt att ha liten hund.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0