Mkt att göra

Så var det en ny vecka igen, en ny vecka att fylla med massa saker att göra. Det börjar dra ihop sig på jobbet och snart är det dax för invigning, fram till dess är det mkt som ska göras. Vi ska bestämma hur där ska se ut med inredningen (även om Anna redan bestämt en del så har vi ju lite att säga till om) och inte bara bestämma, vi måste ju ha material till all inredning. *phu* Det är mkt att göra som sagt, om man nu tänker på att där inte finns någonting alls för tillfället.
Men det är ju inte bara på jobbet som det packas och packas upp. Nej, jag har nu hittat en liten "stuga" att flytta in i :) och där finns mer möjligheter till fina promenader än en längehet inne i stan, det var ju vad jag sökte och det låg ju närmare till än jag trodde. Falkenberg är inte så stort och man känner mer folk än man tror. 15 nov flyttar jag in och bir granne med Kusin Karoline.

Även om det spöregnar idag så känns det ändå som att vintern är på intåg.

     

Strandpromenad

image30

image31

På väg

Ojoj, vad tekniken går framåt. Sitter i bilen från laholm, har äntligen flyttat ur lägenheten. Nu kör vi "så chååtan står rätt ut" för att hinna till en lätt ilsken förrådsägare, som har väntande gäster.
Kul att blogga från mobilen dock.

Snobbvärld

               image28
Låångprommenad med Rocky, i två timmar, jätteskönt att vara ledig idag. Jag bakar och städar, lyssnar på musik, spelar gura, en riktig slappdag med andra ord.
Vi gick golfbanerundan idag, jag har inte gått den på väldigt länge och jag blev sjukt besviken när jag såg att de gräver upp våran fiiina galoppäng bara för att bygga....
 .....golfbana!!! Ta från våran fiiina natur för att så stora gräsplaner som man ändå inte får vistas på om man inte har ett grönt j*vla kort och en golfbag. Mycket orättvist.

Kärr

Hälsade på mamma i helgen. Där är helt underbart fint! Tog en tidig morgonpromenad på lördagen, det var frost och luften var kristallklar.
Nästan hela lördagen traskade vi runt på A6 och IKEA, i Jönköping. Jag och Hjalmar inhandlade en liten present till vårt lilla kusinbarn (16 dagar gammal och vääldigt liten).  Jag har alltid tänkt att det där med barn det får nog vänta ett bra tag, men när man sitter där med lilla Lovisa i famnen och knappt vågar röra sig så man får kramp i armen, då tänkter man; att en sån här liten kanske inte är så dumt ändå. Barnsligt mjukis mesig man blir ibland.

Ojojoj, vad det händer massa saker på jobbet. Vi kånkar och bär mest hela dagarna. Snart ska väggen ner så vi har burit upp saker från häst avdelningen till ryttaravdelningen och jag måste säga att jag är lite förvånad över hur fint vi har gjort det. Det fick ju på något mystiskt vis plats i alla fall. Bilder kommer innom kort.
Imorgon har vi sadelprovar dag, så det blir nog inte mindre rörigt.

                   

Insikter

Hela veckan har gått ganska långsamt, jag har hunnit med ganska mycket ändå. Jag har packat och lyft och kört fram och tillbaka. Varit ute och gått (idag hann jag till och med en löprunda också!). Jobb igår och idag, flöt på lite segt igår men dagens kassa såg bra ut.
I onsdags var jag och red :) på en SUPERfin häst, det blir fler gånger :) Rocky han sprang med vid sidan om, men han kan inte riktigt förstå varför jag är så högt upp och vart han ska ta vägen då.

Hösten kommer och hjälp vad vacker den är, jag bara älskar tidiga morgonpromenixer när dimman fortfarande ligger kvar över åkrarna och luften är så ren att man bara inte kan låta bli att le när man andas in. Ibland tittar man alldeles för mycket ner i backen, lyfter man inte blicken så missar man allt det vackra. Man måste ägna lite tid åt att bara stanna upp och se sig omkring, man måste ta sig tid åt att bara överblicka allt och inte bara springa på. Man behöver inte alltid ha så bråttom, det finns alltid tid.

Imorgon ska jag i alla fall städa och damsuga upp allt grus som "någon" drar med sig in.


Lovisa

Idag fick jag ett kusinbarn, lilla Lovisa gjorde sig hörd (jo, det gjorde hon, jag hörde henne i telefonen) hon är säkerligen helt underbart bedårande. Pappa och bror åker upp i helgen och får säkert se och känna, men jag jobbar så jag får ta det nästa helg.

Helgen har jag spenderat i Gbg hos min syster, vi gick runt, runt, runt på bokmässan. "Har vi varit här innan?" Man behövde nästan kompass och karta där inne, SÅ mkt att se. Jag handlade för massor av pengar :)
Sen åkte vi hem och åt bakadpotatis med räkröra.

Idag har jag varit nere i Laholm två vändor (ja, elin glömde förrådsnyckeln första vändan. ja, jag vet johan, typiskt mig) och packat ner massa saker. Man packar och packar, men det finns ändå lika mkt kvar och då har jag ändå bara en etta att flytta ur. Otroligt dock vad våran bil rymmer! Rocky var med och blev himla glad över en runda i skogen och lite bus med stallhundarna.


Såhär fint halsband kan man lära sig att göra av min syster.

RSS 2.0