Tintin

image126

En sådan här liten söt hund har min chef skaffat sig.

Jag vet att jag inte har skrivit så mycket här på sista tiden, men jag har bara inte orkat ta mig för att börja skriva på något. Så jag kör det vanliga:

Jag har: Varit på helspänn hela dagen, i alla fall varje gång dörren öppnats.
Jag vill: Träna agility med min lilla hund (han har visat sig ha en viss talang för det då han springer fram och tillbaka över A-hindret 10 gånger om och likadant genom tunnlarna).

Sadelprovardag..igen

     

Idag var det storm. Är fortfarande lite besviken, tycker ju att det blåser kraftigt men jag tycker att om man ska kalla det storm, ja då ska det blåsa ännu mer!
Jag och Rocky var på Olofsbostrand, en strand som numera ligger under vatten. På tal om vatten så badade Alexander idag, i hela badrummet, haha. Är rätt grym på att knåpa på blöjor nu för tiden :)


By the way, jag såg påskliljor igår när jag var ute med Rocky, här är lite krokusar...Jag har: Köpt en "bil"-bur åt Rocky och fått sms av engelsmannen!!!! :)
Jag vill: Vinna en miljon

Färg & form

Jag har: varit barnvakt och lagade vildsvins-tacos åt de små liven igår!
Jag vill: åka till Skottland..(?)

image121

Dagens bild

Jag har: varit ledig idag och fotograferat hästarna på Övregård.
Jag vill: Gå på dejt med engelsmannen :)

image120

Saker man funderar över

Idag var jag ute och löptränade. Nej, joggade är nog rätt ord. Rocky hängde på, han hade inte så mkt att välja på. I alla fall, det var riktigt skönt att vara ute igen, det var jättelängesedan jag sprang, jag orkade mer än jag trodde.

Oj, jag har så mkt tankar i huvudet, så mycket som jag vill skriva ner...men jag orkar inte. Det är så mkt som jag vill! Som jag önskar mer än något annat. Tänk egentligen vad mkt det är som vi inte säger till varandra. Folk säger att de är öppna, men vissa saker säger man bara inte till någon även om det skulle vara skönt. Jag önskar bara att jag inte var så feg. Om jag hade haft lite mer självförtroende så hade det inte varit så svårt att bara bräka ur sig var man tycker och känner. Det är därför jag är så tyst bland folk, jag kanske tycker en hel del men det är alltid så många andra som pratar att jag helt enkelt bara låter bli att säg någonting om jag inte tycker att det är absolut nödvändigt. Det är visserligen inte alltid såhär, ibland säger jag en massa även om det inte ens ligger så mycket i det jag säger, haha. Prata först och tänka sedan, någon som känner igen sig?


Jag har: skakat hand med sångaren i Reel Big Fish
Jag vill: åka till england och jobba med hästar.

Bokskog

image118

Idag har jag och Lotta varit på skogspromenad med hundarna. Bamse var nog jättelycklig och glömde för ett tag bort att det kanske gjorde lite ont i benet. Rocky letade pinne på pinne för att hitta Den pinnen, men den ligger nog kvar i skogen och det återstår fortfarande att finna "världens bästa pinne". Skorpan höll koll på oss andra och busade lite med Rocky, tills han blev trött på den lille virrpellen.

Vår?


Tlip2


Tulip


Men idag snöade det faktiskt lite, låg ju tyvärr inte kvar.

Var på Mariocart-cup igår. Gick ju sådär bra. Sedan vart det Guitar Hero, gick också...eh, rätt bra. MEN, sedan kom wii-kontrollen fram! Bowling och boxning, sjukt kul. Men jag har jätteträningsvärk idag.

Idag var vi hos Skorpan&Bamse.

Helge

image115
Även om han inte är min längre så blir jag så himla ledsen... Jag hoppas och önskar självklart också att han ska vara en av de på miljonen som blir frisk av vila.

Alla hjärtanens då...

image114

Synd bara att jag inte fick med hela hunden. Men ni fattar vad vi har gjort idag kanske? Vi har varit på hundklubben och agilitylerat :) Rocky sprang genom varje tunnel bara jag pekade och sedan, vips, var han uppe på både A-hindret och balansbron! Det enda som är lite svårt är bara slalom, Rocky fattar ju inte varför han ska gå fram och tillbaka hela tiden, han vill ju bara ha BaconOst, haha.

Idag är Alla Hjärtans-dag och jag har ont i huvudet. Jag har en liten cup på gång som inkluderar en mobiltelefon, en engelsman och ett sms :) Hoppas att han blir glad.

Oj, nu är det dax att rusa, vill hinna fota lite innan vi öppar.

[piktures]

image107
Streetlight Manifesto

image108
Trummisen

image109
"Skulle man kanske kunna få vara med...?"

image110
Sitter fint och stilla

image111
Hon har nått  i handen där

kom igen nu Matte!    "Jag tar den på studsen.."

Reel Big Fish, Malmö 080207

image106
Närmast i bild: min och Hjalmars polare. Mitt i bild: han i frack. Längst bort: han som spelade trumpet. Ej i bild: bortblåst.

Oj oj oj, bra de var.

Elin har då kört automatväxel för första gången, gick bättre än förväntat, liksom även att köra i Malmö. Jag var sjukt nervös och ärligt talat så körde jag lite på måfå. Tänkte liksom att; na, kan ju inte komma annat än fel och då är det ju bara att köra åt andra hållet ?! Men vi hittade en rätt bra parkering som inte krävde fickparkeringskunskaper (då det inte är det lättaste med en "Crysler"- minibuss).
Tim höll stämningen uppe, i "210km/h"-temprament, Oskar stod för den mogna biten., Petter skrämde bort oönskade, Claes...ja, claes ja. Hjalmar skötte kontakterna så att säga, Karro dubbade och tvättade rutan och jag..ja, jag körde. KUL!

Imorgon ska jag till Hanna, på söndag blir det hundkurs och förhoppningsvis bio med "sällskap".   :)

GRATTIS

Grattis världens bästa Farfar :) (så glömde jag att ringa)

image105

BaconOst

Det är det som är grejen liksom! En sån lydig hund jag hade idag :) Kan dock bero på att vi gjorde roliga saker också. Vi var med andra ord på hundklubben idag och tränade "kom hiiit" och slalom, hoppa över stock och sten och krypa genom tunnlar. Det hela resulterade i:

image104
...mycket trött liten hund.

Tack för tipset Pernilla & Irma.

RSS 2.0