Happy Christmas/different christmas

Låt mig presentera en ny familjemedlem:


Billy

Låt mig även presentera Rockys nya tjej:


Bramble och Rocky

Ok, så nu har jag firat jul i England för första gången. Annorlunda men trevligt och trivsamt. Jag hade ju min kära far här på besök och stöttade mig. Att fira den 25 istället för den 24 var nog det som kändes kontigast. Skinka åt vi *smask* men huvudrätten på julbordet här är kalkon. Rocky klagade absolut inte, men jag tror att vi båda saknade köttbullarna och risgrynsgröten lite grann i smyg.
Så det var alltså juldagen som vi firade, den 26 däremot (annandag jul) som de här kallar "Boxing day" var det dags för årets viktigaste hunt. Hela Bicester Whaddon Hunt samlades för det största meetet jag ha varit med om. Vi samlades på ett stort fält mitt i en by kallad Winslow. Jag på Rocky, Rich på Solly, Susie på Pebbles och drygt 80 andra ryttare. Tillsammans red vi i samlad trupp, uppkläda i svarta kavajer och beiga ridbyxor, med hundarna i täten, på huvudgatan genom Winslow. Utmed sidorna av vägen stod hundratals människor med kamerorna i högsta hugg och vinkade glatt. Vilken tradition!!! Man kände sig nästan kunglig! Jag slog till och med till och vinkade "silvia-vinkning" som min kära lillebror lärt mig.
Jag hoppas på att min far lägger ut lite bilder på sin blogg: http://callemedse.blogg.se

So, from all of us to all of you...


....a very Merry Christmas!Glitter och glamour

 

Allt ser ju för det mesta bra ut från utsidan, insidan förblir osynlig många gånger. Yta är ju så mkt lättare att hantera. Insidan är oftast ohanterbar och en väldigt invecklad histora.

Idag var jag i Kirtlington Park med Rocks (hästen), i 2 timmar var vi ute. Sedan gjorde jag stallet, gick en runda mer Rocky (hunden) och red sedan Iron och Solly. När jag tog en titt på stegmätaren nu ikväll var den på

37 311 steg, det måste väl vara nog. Havregrynsgröt till kvällsmat, MUMS!


PuddlesSåhär härligt smutsiga är våra hästar i hagen nu. Baz är speciellt söt när han har sin vinterpäls kvar också.
Här är hans busiga kompis:Vi hade nästan vårväder i dag som ni ser, men några frostmornar har vi också haft.
På tal om frost, nu är det snart Lucia, här är en som kandiderar för en plats i lussetåget, visst är han fin!


LängtanHär är granen redan pyntad av ingen annan än mig. Det kändes jättekonstigt att pynta "någon annans" gran, i "någon annans" hus. Jag längtar efter ett eget litet hus jag, där det är hemma för mig också. Jag laddar för bröllop i helgen, INTE mitt dock, utan en vän till Rich. Första tillfället jag får att ha min fina röda klänning som jag tycärr inte kan ha om jag inte drar in mexintag av luft i lungorna och inte släpper ut det. Dans blir det inte tal om, då säger det bara swisch och sedan är jag hela bröllopets underhållning. Jag ska fixa skärp. Men klänningen är fin, det kanske till och med kan blir en bild efteråt.
Vi hade höstens/vinterns första frost här imorse, jag tog kameran och Rocky på promenad. Kallt, mysigt och med andedräktsmoln. Frisk luft och sju hästar som gnäggar godmorgon och bankar menander på boxdörrarna. En av dem behövde inte banka, han hade redan tagit sig ur boxen och hälsade mig välkommen med munnen full av foder, "du är sen, tugg tugg".

RSS 2.0