Inte bara kul

 Allt gar ju inte alltid i medvind men just nu känns det mest som att springa motsols i en centrifug.
Min lille solstrale skiner inte för tillfället och allt som var motiverande liksom sögs ur en. Det är tur att man har vänner, det är när det är som jobbigast och trakigast som man vet vem som finns där. Det vet ju alla. Men om alla vet att det faktistk stämmer, det vet jag inte.
 Syster och far, tack för trevligt sällskap pa fotomässan, det var kort men koncentrerat om man bortser fran mina sma hysteriska förvirrings/panikattacker.

Nu ska här ut och skrittas en förhoppningsvis lugnt häst och imorgon aker vi pa tavling igen.

Seven Pounds


Ledig dag idag, vi var i Halmstad efter en frukost-fika hemma hos pappa och Hjalmar. Jag fick äntligen öppna mina efterlängtade presenter som min kära bror så omsorgsfullt valt ut till mig. Tack åter igen Hjalmar för hästspelet, gummibanden och korsordskatalogen för barn över 10 år!
Halmstad bjöd på lunch, promenad, felnavigeringar och tillslut bio. "Seven Pounds" såg vi, en film för min pappa skulle jag tro, långsam och tankfull. Riktigt bra men en aningens förvirrande. Kändes konstigt att se Will Smith i en så allvarlig och seriös roll.
Imorgon ska min lille hund friseras och där med basta, han ser ut som en "poff-hund" och han har en speciell utpräglad förmåga att gräva och kamoflera sig i jord, sedan ser han ut som en trefärgad jack russell istället för en tvåfärgad. Så nu åker den långa, om ändå söta, pälsen av.

RSS 2.0