Regn, regn och åter regn

Men vad annat kan man förvänta  sig av England. Imorse hade vi vårväder och jag kunde gå utan jacka, mellan skurarna. Inget kul att gå ut med hundarna, inget kul att ge sig ut med kameran och inget kul att ge sig ut och springa. Vilken tur att vi är en sådan teknologiskt utvecklad generation att vi alltid räddas av datorer, ipodar och mobiltelefoner. Vad annars skulle jag ha gjort idag?

Här kommer lite tidsfördriv..


Längtan, även om jag tycker om vinter så tycker jag inte om det där mellantinget, så nu vill jag har riktig vår.


Så här glad och smutsig blir både ryttare och ponny under en jakt-dag.

Nytt

Som ni ser är här lite nya färger på bloggen. Det har min kära syster http://tanthanna.blogg.se ordnat, saker som hon är duktig på ska man lämna till henne.

Jag har inte några större nyheter att framför mer än att jag börjar mitt nya jobb imorgon. 5 ponnyer att rida och utbilda. En är klar att skola, 2 är bara suttna på och de 2 andra är oinridna. Det ska bli spännande och jag är lite stolt över att ha blivit given det förstoendet.

Sondag = vilodag?

Ehh, vem kom pa nagot sadant dumt? Eller, ja vem som an kom pa det var inte en familjemedlem av detta huset jag bor i nu i alla fall. Allt borjar sa fint pa morgonen, jag tror att jag ska fa lite sovmorgon, da det ju faktiskt ar sondag, men kl kvart i atta borjar klockan ringa och da MASTE man ga upp. Sa kl atta noll noll ar vi alltsa sena...

...ner i koket for morgon teet. Kl halv nio da maste vi faktiskt ner till stallet for att hastarna vantar otaligt (vilket de i och for sig gor ratt i) pa sin frukost. Men med lovord om att vi inte ska gora nagot speciellt i dag sa hoppas jag pa lite tid for mig sjalv och den dar lopturen. Lite tid att uppdatera bloggen, ringa foraldrarna (for att tala om att jag faktiskt ar vid liv oavsett livstecken eller inte pa tva veckor), greja med bildera och ta en promenad med Rocky.
MEN, att vi inte ska gora nagot speciellt betyder inte att man sjalv far bestamma vad man ska gora minsann. Sa nu sitter jag har pa kontoret och skiver en mening i taget medan jag springer fram och tillbaka mellan datorn och pappers-nermalnings-maskinen. Basil behovde mer badd. Ja, just det sedan ligger tvatten och vantar och de tva sma anglahundar vi har later oss inte vara arbetslosa, de har sjalva gjort "sagspan" till oss i vardagsrummet (var det inte det veden var till for??). Inte att forglomma de sju hastarna i stallet som vill ha mat och rent i boxen om tva timmar igen. Just det, MAT till oss var det ju ocksa och sedan marsvinens bur...och en svang till mataffaren.

Sa den dara vilodagen far vanta till nasta sondag...

Systeryster

 


En lugn hemmakväll som har totalt urartat :)
Nu ska vi gå ut och ha kul!


RSS 2.0