Happy birthday to me, happy birthday to me...

...happy birthday dear Elin, happy birthday to meeeee :)


Lite lagom

Känner mig frusen och trött. Har varit i stallet hela förmiddagen, hovslagardag. Inte för jag gör så mkt annat än att vara i stallet men idag kändes det som en väääldigt lång förmiddag. Red R's "nya" sto, hon har blivit bättre sedan jag sist red henne för 2 månader sedan. Hoppfullt, kanske skulle vara ett passande ord.
Nu sitter jag här och vägrar gå ut så länge jag kan, säkerligen en 30 minuter till, tills R kommer och drar med mig på shoppingtur. Han struntar blankt i alla mina förmaningar om att jag inte vill ha någon mer födelsedagspresent. Han har bestämt sig för att köpa en portabel hårddisk till mig. OM han nu måste köpa någonting så önskade jag mig ett par nya löpskor, men det struntade han också blankt i.
Så, min önskelista är enkel:

- Löpskor

Där har ni det. Nu vill jag ju inte ha 5 olika par utan ni kan väl gå tillsammas med små bidrag.
Förresten vill jag egentligen inte fylla år alls, jag vill inte fira det. Jag vill helre fira att jag kommer hem och hälsar på er! ..och så firar vi ju mamma förstås.

Jag vill väldigt mkt, så varför är det så svårt att få till det? Kan någon svara på varför de har gjort livet så fruktansvärt svårt?? Finns en reklam här i England om att mitten alltid är bäst. Inte för mkt eller för lite, inte det ena eller det andra. Som mitten på en pizza eller på en smörgås. Problemet kanske ligger i att jag gillar kanterna bäst...
Rocky har lärt sig ett nytt ord: STOOOOPP!
Fungerar ganska bra, dock inte när det går hundar 400 m längre fram...

Have you met...

 

...Vubherta "Betty"?


Snökaos...

Tänk att ett land kan vara så nochalant att de inte ens är beredda när naturens lag vänder sin vackraste sida till!
Snön var förutspådd kl 6pm tisdag kväll och som i ett trollslag började de första flingorna singla 5.50pm. Helt plötsligt blev alla som galna och telefonerna började ringa hit och dit. Jag som är uppvuxen med i alla fall lite snö undrade vad sjutton alla jagade upp sig för. Först senare på kvällen när vi stod med snö upp tillanklarna och förökte lura ut vilket håll snökedjorna skulle sitta förstod jag allvaret.
Här är lite bilder från...ja, upplevelsen av ett land utan vinter däck.Hur farligt kan det vara med lite flingor?? Sunny är var inte så ledsen för det.


Över en natt förvanlades Weston on the Greens fält till tysta, vackra sagolandskap.


Varma, mjuka, snömular frustade ångor som drakar.


Lukterna försvann för mig men skärptes för vissa, nosen var inte långt från marken i många sekunder.


En första snöupplevelse?Jiiippiii, kom igen matte det här är ju hur kul som helst!


Jag fick minsann pulsa ner till stallet med tre små hundar som jag bara såg öronen på i den djupa snön. Andra tog fasttracken ner, lite mer bekvämt men där gick han bet på glädjen...


Bus i snön..


Whhaaaaaa!!!

Ja, ni förstår vad jag tycker är viktigt här i livet. Är det med än 5 cm snö så ska man hålla sig långt ifrån alla vägar och sånt som har att göra med bilar och andra fordon, det är så mycket bättre.

Innan jag slutar ska jag bara visa den här lille knodden som vi träffade på när vi var på roadtrip för några dagar sedan, han har vinterjackan på sig som ni ser. Framförhållning!


RSS 2.0