Elin the cowgirl

Som ni alla vet (och om ni inte vet det så berättar jag nu) har jag ett nytt jobb! Jag rider ponies. En bekant till oss behövde hjälp att rida ponnyerna de köper från Irland och erbjöd mig jobb 3 ggr i veckan. Det är SÅ kul!
Första veckan Fick jag 2 ponnyer att rida, 4 och 5 år. De red vi jakt på veckan efter och sedan var de sålda. Denna veckan har jag ridit hennes dotters lilla ponny och en 7 åring som just blivit inriden. Måndagen var det rodeo, onsdag var lite bättre och idag var den lilla busen riktigt duktig.
Den här kvinnan har också en racehäst. Så förra helgen var vi och kollade på ett point-to-point lopp. Ja, behöver jag säga vem som vann?! Det gjorde "rabbit" så klart och så for vi hem med en stooor pokal.
Nu ser det även ut som att detta jobbet för mig till ännu ett "rida ponnyer"-jobb och förhoppningsvis börjar jag ännu ett jobb nästa vecka.
Så nu är jag både testpilot för vilda ponnyer och hundfrisör! Kul är det iaf :)

Bild parad:

Sjuklig

Idag är jag sjuk, inte sådär jättesjuk men sjuk nog att jag kan tillåta mig att ligga i sängen och låta någon annan göra det jag normalt sett skulle gjort... i alla fall fram till kl 15. Då tar skuldkänslorna över och om jag inte känner efter så är det klart att jag kommer inte falla ihop och dö om jag går ner och mockar ut och om jag rider en häst. Jag kommer antagligen vara väldigt, väldigt trött, men jag kommer inte dö. Så då har jag ingen ursäkt längre. De säger ju att frisk luft är den bästa medicinen.

Jag ligger och slöläser "What car? New car guide". Min Nissan Qashqai har faktiskt fler stjärnor än Mammas nya Renault Megané, men den var tydligen inte så imonerande som många tror. Enligt tidningen så ska jag nog köpa en Volvo xc60, Ferrari 599 ligger inte långt efter (dock inte i samma kategori och jag tvivlar på att man får plats med många fodersäckar i den....kanske en, men då blir det dyrt att köra fram och tillbaka mellan foderdistrub...försäljaren och stallet).
Så here's THE car:

 

Mamma, pappa...jag behöver låna lite pengar...


RSS 2.0