Hundpromenader...

...maste vara det basta som finns for kropp och sjal! Jag alskar att ga promenader med Rocky, helst i salskap av andra.
I gar var vi pa promenad i Stoke Woods. Hundarna alskar det och vi far kopa kaffe (da varat ar slut hemma).
Hundarna springer hej vilt runt omkring oss, mest hela tiden..
Det galler att se upp!
Billy gillar att smyga, speciellt pa Rocky.
Rocky gillar att grava, speciellt efter kaniner.
Da ar han i sitt esse..
Om man sedan blir for varm av allt springande sa kan man folja Billys exempel. Man hittar den blotaste, lerigaste, pol man kan och sa lagger man sig i den.
Som hundagare kan jag foresla: fall inte for de sota hundogonen. UNDVIK blota, leriga hundar. Billy kan dock inte forsta varfor!
Lite vartecken..
..och lite vinter fortfarande..
Tjo fran oss!

Busig kille

Kan nagon beratta for mig, hur min lille sota hund, har gatt fran lydig liten sotnos till....ja, en riktig liten buse.
Han kommer inte nar jag ropar. Han vagrar att sova i sin sang (var sang ar sa mkt battre) aven om Rich bokstavligt talat puttar ner honom fran varan sang, han hoppar bara upp igen.
Nar jag satt och laste en tidning hos Susie och Paul har om dagen svansade han omkring vid bordet och VIPS sa hoppade han rakt upp pa koksbordet och vandrade runt. Jag blev helt stum! Sedan fick han massa bannor och hoppade ner. Han vill absolut inte stanna i bagageutrymmet i bilen, aven om jag kopplar fast honom, han ska nodvandigt vis balansera pa ryggstoden i baksatet.
HAAALLLAAA! Vad har hant???
Har med ska jag vara stenhard...

Maltesers och Spagetti carbonara

Hej och ha,
Igar var jag ute med tjejerna. Inget planerat, jag skulle egentligen ga ut och dricka ett glas vin med Charlotte, men sa stotte vi pa Sarah, Emma, Mayes och Mel. Vad som skulle varit en lung och sansad kvall blev allt annat. Galet.
Som tur ar fick jag ledigt idag.
Kirstie foll av Jamie i mandags. Vi satt och skolade pa utebanan och Jamie ville inte galoppera pa hogervolten. Den dar grinden han haft som utvag de andra volterna var plotsligen stangd. Men det vet vi ju att det ar ju inget hinder (haha) for Jamie, sa istallet for att springa genom, hoppar han over.
Det var inte Kirstie med pa och seglade som en papperssvala genom luften for att landa pa en stenhard stallplan. Panik. Allt de man lart sig att man ska gora i sadana sittuationer var som bortblast. Det enda jag kunde gora var att saga at henne att ligga stilla.
Efter ett sjukhusbesok lite senare pa kvallen visade det sig att hon var bara blaslagen. VILKEN TUR! De sa forst att hon hade brutit en ryggkota, men det visade sig vara en gammal skada.
En vecka med valdigt mkt jobb har det varit.
Det var nog darfor jag var sa hungrig nar jag kom hem inatt vid 3, att jag var tvungen att ata pasta carbonaran. Sakerligen ar det ocksa darfor vi hade frukost i sangen och anledningen till att jag nu kakat nastan en hel pase maltesers...eller?

Lite hopptraning..

Idag hoppade vi Alliance lite infor imorgon, kanns super sa jag hoppas att tavlandet gar dar efter!
Har ar vi:
http://www.youtube.com/watch?v=7hf_nD_oKs0
http://www.youtube.com/watch?v=-X7Sp06LAV0

RSS 2.0