Antligen...

...har jag lite tid att sitta ner och skriva. Ja, jag har faktiskt varit sa upptagen ett tag. Manga hastar och manga stallen att fara till och nar jag kommer in pa kvallen maste jag vara lite social med pojkvan och syster...och hunden. Sen masta jag ata...och vika tvatten som min syster hangt upp...och stada.
Ja, ni forstar.
Men nu har jag ju varit ute pa tavling igen. En gang forr forra veckan pa Kato, men det gick inte sa bra, sa varan karriar ar over nu. Idag har jag varit ute pa Alliance, en hast jag har in for att salja vidare. Han ar har aven kand vid namnet "The Tank". Idag gjorde vi i alla fall en BSJA Discovery, vilket  betyder 1m hogt och brett.
Har har ni videon:
http://www.youtube.com/watch?v=jYvXrRa_PoQ

Nacksparr och sporegn

Idag har jag ledigt (eller har haft ledigt). Jag passade pa att ha sovmorgon, till kl 08.00 och sedan gick jag ut och borjade i stallet. Det oste ner regn och har gjort hela dagen, pissvader!
Valley, varat avelssto som vi salde till Rich's mamma, plaskade runt i nedersta hagen och sag valdigt ledsen ut. Hon fick komma in och torka...och nar hon anda var inne sa passade jag pa att fixa till hennes man, svans och gav henne en ordentlig rykt. Hon fick en ny frasch halmbadd i en av de tomma boxarna, det ar riktigt mysigt att ha alla hastarna inne, hela stallet ar fullt nu!
Stallplanen sag forfarlig ut, sa jag krattade och sopade sa att svetten droppade i takt med regnet. Jag maste sett valdigt knasig ut, vem far liksom for sig att gora sadana saker i varldens sporegn? Men nar jag ser nagonting som borde bli gjort, da maste jag ta i tu med det...om det inte handlar om tvatten da forstas. Fast den har jag ocksa gjort idag och disken (Hanna hjalpte lite, tack!).
Rocky fick ga tva korta promenader idag, jag tror inte att han klagade eller madde daligt av det. Han sag valdigt bekvam ut ihopkurad i ett horn i soffan.
Sa jag att jag har haft nacksparr hela dagen?
Igar var vi pa terrangbanan:
Foto: Hanna Fredin (saklart!)

RSS 2.0