Mini break

Vi styrde stegen mot Stansted och tog flyget till Goteborg. Dar motte Hanna oss. Oss var Jag, Sarah B, Sarah M och Emma.
Det ar otroligt hur en stad som man trodde kande till blir spannade pa nytt nar man ar "turist". Vi gick genom Haga, akte hjulet, sag ett piratskepp, at lunch pa ...bodarna, letade efter ballonger och serpentiner i nastan varenda butik i Nordstan och kopte klanningar. Vi at kladdkaka, drack hallonsaft, at popcorn, dansade pa Hard Rock cafe och traffade Hannas nya pojkvan!
Allt var hur bra som helst...tills vi skulle aka hem, men det ar en annan histora.
Sarah, Emma, Hanna och Sarah

Weston Lawns 22 Maj 2011

Varan forsta 1.15! Hade tva bommar ner men det gick fort for Alliance ville hem...
Foto: Jan Bebb
Foto: Jan Bebb

Som en liten vante...

..flog jag av Alliance i sondags, nar vi var och tranade pa terrangbanan. Vi hoppade ett av tva hinder i en kombination, Alliance snubblade efter forsta och jag hamnade i obalans. Forsokte att halla mig kvar men kom till den punkten nar jag insag att jag var tvungen att slappa taget. Inte roligt.
Duns, sa det, for marken var valdans hard! Fick ligga kvar lite pa marken tills allt slutade snurra. Huvudet fick sig en small.
Men hasttjej som jag ar klattrade jag upp pa Alliance igen och gjorde ett nytt forsok, som gick mycket battre, och sedan hoppade vi nagra fler hinder bara for att se till att vi faktiskt kunde.
Mandagen var inte speciellt skoj. Med en spanningshuvudvark som heter duga tog jag mig till jobb nummer 1 och red tva ponnyer, det gick bra. Nar jag kom till jobb nummer 2 och Kato (som har en valdans gung i sitt steg) sa sa hela mitt huvud och min nacke NEEEEEEEJ! ONT! Sa det blev inte sa mkt ridning. Alliance fick vila och jag satte mig i soffan nar jag val kom hem.
Fast hur "sitter" man nar man har varldens blamarke i landryggen? Med manga kuddar ar svaret.
Idag har jag varit ledig och akte med Richard i lastbilen imorse, det var da jag tankte att jag far nog faktiskt ga till lakaren idag. For varje litet gupp var som ett knivhugg i ryggen.
Lakaren sa: Hjarnskakning, ta det lugnt och rontgen sa: Ingen fraktur, mjukdelsskador.  Fast han sa aldrig att jag maste ta det lugnt...
Nar jag kom hem pa eftermiddagen sov jag...lange...
Den har lille kompisen bor i varan tradgard!

Aterhamtning

For er som aldrig varit i Karr, (vilket antagligen inte ar sa valdigt manga eftersom 97% av er som laser ar min familj) skulle jag vilja forklara vad som hander nar man kommer dit. Man blir sjuk, eller tagen, av tystnaden och av lugnet. Ofta nar jag kommer dit sa gar jag liksom in i en dvala och blir valdigt trott. Total aterhamtning. Sa kanns det idag, fast jag for tillfallet inte befinner mig just i Karr men hos min chef i nagra dagar. Har hor jag vinden rassla bland alla trad istallet for ett konstant sorl fran A34/M40. Har hor jag betande hastar, gnabbandes sma valpar och da och da en djup suck fran en halvsovande Rocky. Har ar jag for mig sjalv och tanker och framfor allt for att slapna av, for har finns ingen stress. Men i morse vaknade jag med halsont och huvudvark, jag har inte vaknat upp annu, aven om klockan ar langt in pa eftermiddagen.
Detta ar precis vad som hander i Karr, med mig i alla fall.

Mamma var har...

.. och det betyder minisemester, shopping och en lagkonjunktur pa bankkontot. Men skoj hade vi.
Vi var till exempel i London och Kew Gardens. Vi gick och gick hela dagen, drack vin, at glass, knapte bilder och solade.
Rocky tyckte att det var kalas att mamma var har, da fick ju han sovmorgon! Nu vantar han pa Hjalmar ocksa, det blir nog annu battre.
I alla fall sa var mamma har, i en vecka och jag tror inte vi gnabbades en enda gang (vad jag kan minnas). Valdigt behandig var hon. Hjalpte till i stallet, tog over som valpvakt och...na...lagade mat gjorde hon visst inte, men hon diskade!
Har i England har vi sommar, for det har ar nog sa mycket sommar som det gar att fa har i England. 16'C varmt och moln. Nej, inte riktigt sant, for vi har haft jattefint vader med sol och sakerligen 24'C varmt.
Jag har antligen hittat en sadel till Alliance (som Rich fick kopa, det var rattvisast sa, jag menar, jag rider ju) sa nu slipper jag rida barbacka. Sjukt bra for balansen men skavsar och blamarken ar inte skont. Sa nu ar vi fit for fight igen. Helgen som kommer lockar med debut i 1.15 m klassen.
Idag ar jag dock ledig (darav bloggandet) och ar absolut helt slut. Pga det kungliga brollpet sa var det bank holiday i fredags och pga almenackan var det bank holiday i mandags. Sa vi gick ut och firade (med hallonsaft) i torsdags, hade Royal Wedding Bbq i fredags. I sondags gick vi upp kl 5 pa morgonen for att hora en kor sjunga fran ett torn i Oxford och sedan var jag ute med en van pa sondag kvall. Igar sa Rich att jag hade samma farg i ansiktet som trojan jag bar (den var vit...trojan alltsa). Jag forsokte aven starta min bil...som redan var igang. Sa for att vara pa den sakra sidan tog jag ledigt idag och sov till 9.30!
Jag har inga planer what so ever idag, forutom att tvatta och promenera hundar.
Har kommer bildparaden...

RSS 2.0