Hundkurs

Hundkursen började i söndags. Söndagen bjudit på bättre väder, det var kallt och lite regnigt, men det hindrade inte oss 8 tappra hundägare som tagit oss till Kristineslätts hunddagis för att lära våra älskade vänner att "sitta", "ligga", "stå" och "gå". Det gick fin fint för nästan alla, möjligtvis inte för damen med den lille chiuauan som, när vi skulle gå, plockade upp sin lilla hund i famnen. Men resterande toypudlar, labradoodle, lagotto, mops och jack russllar klarade det mesta galant! Rocky var nog extra stolt då han med glädje visade att han kan hoppa JÄTTEHÖGT, när han skulle agera exempel på "stå".
Nåväl, nu ska vi öva hela veckan och sedan på söndag ska vi dit igen och då ska vi tydligen få lära oss "vänta", vad nu det ska vara bra för, undrar Rocky.

Imorgon har vi sadelprovardag, med Sophie, på jobbet och på torsdag går Sofia på semester. Det lutar åt en lite stressigare vecka framöver. Just för tillfället hägrar sängen, hoppas på bättre sömn inatt då jag just skickat ut den lille katten som "sjöng" så vackert efter alla katthanar, huu.

Ingen bild idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0