Hästar hästar hästar

Nu äntligen!!! Nu fungerar min dator igen efter en mindre crash, som visade sig vara lite dammtussar.
Jag rider fortfarande mina ponnyer, har några hästar om dagen att rida och en ny häst som tillkommit denna veckan. Phu, hårt jobb.
Idag har jag till exempel ridit en liten liten busig ponny som tyckte att det var svårt att stå helt stilla och övade sig istället att stå på två ben istället för fyra. Väldigt rastlös. Sedan red jag min lilla cremello-ponny, han går riktigt fint nu och är ute till salu:

Här är vi, jag och Blondie.

Sedan red jag min ponny. Skritt, trav, galopp och hoppade ett litet hinder! Nu ska vi bara finslipa styrningen också, den är rätt bra att ha.

Kameran har jag faktigt användt flitigt, här är några bilder jag tog igår, men det är mycket kvar att redigera, så förbered er på mycket bilder de kommande dagarna!


Richard och Bertha. Bilden var totalt utfrätt så jag räddade vad som räddas kunde.


Bertha


Bertha


Richard och Iron


Lekte lite med färgerna, oskärpa, förgrund och bakgrund. Kramp i fingrarna efter allt "markerande".


Richard och Iron, utan hjälm...han har tydligen ingenting att skydda.

Mitt projekt

http://www.ultimate-images.co.uk/cgi-bin/pro/emAlbum.cgi?c=show_image;p=RAF%20Halton%20Sponsored%20ride%202010/Jump%2047%20-%20Plane/Jump%2047-Aeroplane-1440-1505;i=11;img=1028031-vasr-02887e.jpg

Ja, jag vet länken är himla lång, men ni får en liten inblick vad jag har för mig med mina ponnyer om ni klickar på den! På bilden är alltså jag och Blondie hoppandes över ett flygplan.

Idag har vi kört halva östra England runt för att hämta en gigantisk pincett och en plastbalja (eller kurblifter och ett oil spill kit). Jag läste i alla fall halva min bok, Breaking Dawn av Stephenie Meyer, under hela resan så jag ska inte klaga. Billy och Rocky kunde dock inte förstå varför vi skulle åka en sådan omväg för att sedan hoppa ut på precis samma ställe vi åkte från. Billy ränkade bilar och Rocky såg till att han inte räknade fel.

RSS 2.0