En liten hälsning



 Här händer mycket. Vi var på minisemester i Sverige, lagom till Hjalmars student. Vi han med en hel del på några få dagar. Hälsa på alla som skulle hälsas på o s v. På hemvägen han vi hälsa på både hos Klara och Claudia i Aahus och Andrea utanför Aachen, vi han till och med med en tidigare båt.
 Det som var speciellt denna gången var dock att Rocky fick följa med över gränsen! Jag var fruktansvärt nervös när vi stod vid båten och damen i kassan kollade alla papper, tänk om jag missat något! Men det gick så bra det bara kunde gå, så nu är vi i full gång med att göra Rocky hemmastadd här på The Lays i Weston.
 Nåväl,  nu gör han nog sig själv hemmastadd på egen hand och Bobby som vi trode skulle äta upp Rocky har visat sin allra bästa sida och nu skuttar de tillsammans genom trädgården i timmar och busar. Medan jag och Rich eldar pinnar och smider stallplaner, jagar Rocky kaninerna som en galning och ser till att de minsann håller sig längst in i sina små hålor och inte är ute och ränner.

Ha det bra gott folk :)

Kommentarer
Postat av: mor

roligt att höra från er och att ni kom över gränsen lyckligt o väl. klart att även bobby har fallit för rocky, det gör ju alla :)

/mamma

2009-06-14 @ 12:49:35
Postat av: Pc

Att det funkar med bobby är klart viktigt, men kan han bli kompis med kaninerna också? Det vore väl något!? Det kanske finns någon kurs i vett och etikett doggystyle? Etikett är dom väl bra på i England?

2009-06-14 @ 15:45:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0