FärgBra och dåliga nyheter, hoppas att hon får vila nu. Hur mycket man än förbereder sig så är det fortfarande jobbigt. Men det är det enda säkra vi vet i livet, att en gång tar det slut. Trygghet? Nej, som med allting annat är det svårt att vila i något där. Meningen med livet måste väl ändå vara att må bra. Ja, jag är ganska säker på det.För att lägga till något gladare, så har vi 3 möjligtsvis 4 nya hästar på gång in.
2 till Mig och 2 till Rich. Sedan kan jag berätta att jag hängt på Jamie, hela 5 steg! Jag har även börjat ett nytt jobb, 2 ggr i veckan, lite andra hästar, en möjlig utveckling, en till inkomst.

Ursäkta tråkigt dagsschema-rabbling i dagens inlägg, men när man ligger i sängen med influensan är motivationen inte på topp. Jag tror att den har vi nog fått allihopa här på The Lays, men efterson Lynn (sekreteraren på kontoret) berättade här om dagen att hennes man fått bekräftad Svininfluensa så kanske vi inte ska hoppas på för många förfriskningar denna helgen.

Kommentarer
Postat av: Pc

Sköt om dig. Förfriskningar låter annars som något i rätt riktning. Man ska må bra.

Vackra bilder den första är riktigt bra!

2009-10-23 @ 19:05:47
Postat av: Pernilla & Lilla Irma

HejLåter trist att vara sjuk, men vi skickar krya-på-dig hälsningar här! Hoppas du snart mår bra!Och dina bilder är ju helt fantastiska! Verkligen superfina! Man minnsvarför man älskar hästen och dess alla färger!/Pernilla o Irma

2009-10-24 @ 17:43:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0