Bättre sent än aldrig

Ja, jag vet, det är jäääättelänge sedan jag skrev. Jag har inte orkat, velat eller haft lust till att skriva helt enkelt.
Mycke har hänt.
- jag har flyttat
- jag klarar mig själv nu (även om jag glömmer bort både besiktning och skratt på bilen)
- jag är ensamstående med Rocky (eller han med mig...)
 
Jag funderar dock precis lika mycket över vad jag nu ska ta mig till med mitt liv. Fast just nu kör jag dag för dag, ibland kanske vecka för vecka.
Tränar gör jag i allafall och igår hade jag för första gången en session med en personlig tränare. Det var skönt! Att själv slippa fundera på hur mycket merjag orkadeav uppvärmnings intervallerna, eller vikt setten, för det hade jag ingen aning om. Bara att köra på. Han körde nog lite extra hårt med mig eftersom jag på planeringen sa att jag gillar biscuits. Det är ju visserligen sant, men jag gillar ju sallad och tonfisk också. 
Nu har jag två 10km lopp att planera in också. Första i oktober. Helt plötsligts så blev det faktiskt allvar med träningen och nu MÅSTE jag tmig tid. Eftersom Rocky inte får bli bortglömd så måste hans tid också planeras och helt plötsligt har jag lite struktur i vardagen.
 
Mån: Kirsties stall, Tiggar + Prada, gym + löpintervaller, Rocky
Tis: Ledig från jobb, Tiggar, promenad med Rocky, Box på gymmet
Ons: Kirsties stall, Tiggar + Prada, löpning 50 min, agility med Rocky
Tors: Kirsties stall, Tiggar, Rocky, box på gym
Fre: Kirsties stall, Rocky, gym
Lör: Kirsties stall, Tiggar, Rocky, löpning 30 min
Sön: Ledig från jobb, Rocky, terräng med Tiggar
 
Ser mycket ut, men tänk på tiden emellan när jag sitter på soffan och smaskar i mig mat och snart har jag semester! Då blir det inga hästar så långt ögat når (eller armen, lite grann).
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0